Hanne Hukkelberg

Tromsø Jazzfestival

Hanne Hukkelberg

Verkstedet
Earlybird ordinær
295.-
Earlybird student
250.-
Earlybird honnør
250.-
9. august 21:00

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til musikkelskere over hele verden i en årrekke.

Fire autentiske album er blitt utgitt, rost og applaudert internasjonalt. Albumene har havnet på gjeve lister over årets beste utgivelser hos bl.a. NPR, Sunday Times og BBC, og Hukkelberg har lagt flere verdensomspennende turnéer bak seg. Som et resultat av dette kan det nevnes at hun på flere turnéer har vært oppvarmingsartist sammen med vennene i amerikanske Wilco, og at låten, ”Lucy”, ble laget i samarbeid med Disney til storfilmen Prins Caspian i Narnia Chronicles. Om man skal utheve én bragd her hjemme i Norge, må det være at hun har mottatt Spellemannprisen i Åpen Klasse for albumet Rykestrasse 68.

Nå er Hanne Hukkelberg ute med nytt album. Denne gang med kanskje enda større frihet ved at hun har produsert albumet selv. Hun er derimot ikke alene, men har fått med seg sine favorittvokalister, Ingrid Helene Håvik (Highasakite) og Emilie Nicolas som gjesteartister. Hun henter igjen inspirasjon fra eksperimentell pop, og har denne gang også latt seg inspirere av mer rytmiske sjangre nærmere elektronika og til og med hiphop. Elementene er plukket godt fra hverandre og nennsomt satt sammen igjen, på et uomtvistelig Hukkelbergsk vis.

Del på: