DAG ARNESEN TRIO

Tromsø Jazzklubb

DAG ARNESEN TRIO

Verkstedet
250,-
Jazzklubbmedlem
200,-
8. mai 20:00

For noen år siden opplevde Bergens egen Bill Evans, Dag Arnesen, noe som svært få jazzmusikere er forunt: Å bli folkekjær, ja nærmest allemannseie. Plata ”Norwegians Song” har solgt i langt over 10.000 eksemplarer og har etter hvert fått ikke mindre enn to oppfølgere. Med fokus på det urnorske, men med framføringer som er både tidløse og vakre, er det ikke tilfeldig at Arnesens prosjekt har høstet mang en sammenlikning med Jan Johanssons ”Jazz På Svenska”.

Dag Arnesen er en av landets fremste jazzpianister. Med utgangspunkt fra hjembyen Bergen har han bygd seg opp en imponerende karriere og manifistert seg som en av  landets fineste jazzutøvere. På denne siden av årtusenskiftet har han skikkelig fått vind i seilene etter at han begynte å gripe fatt i melodiskattene til Edvard Grieg , Geir Tveitt og andre norske komponister. Og alt bearbeidet pietetsfullt og med innlevelse.

 

Dag Arnesen trio spiller med en dyp respekt for de kjente norske folkemelodiene og sangskattene etter kjente norske komponister, samtidig som de er tilført noe eget igjennom rytmisk og harmonisk lek. Nå er det Nord-Norge, fra Vadsø til Mo i Rana, som skal få nyte denne musikken. Dette er balsam for sjelen!

 

Det blir en seks dagers turné i landsdelen i regi Nordnorsk jazzsenter(NNJS).

 

Og det er en trio du må unne deg å få med deg. Vakrere blir det ikke!

 

Del på: 

 

 

 

 

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.