Billy Cobham

Billy Cobham

NORDLYSFESTIVALEN
Verkstedet
395 ,-
Student
345 ,-
31. januar 21:00

Den amerikanske trommeslageren Billy Cobham omtales ofte som verdens raskeste trommis. Med en suveren teknisk beherskelse av trommesettet garanterer vi at dette blir en minneverdig konsert.

På 70-tallet var Cobham sentral med jazz-fusionbandet Mahavishnu Orchestra, ledet av John McLaughlin. Deres første plate «Inner Mounting Flame» skulle vise seg å bli en klassiker. I løpet av denne tiden begynte Cobham med studioinnspillinger med flere andre fusionartister, blant annet George Benson, Stanley Turrentine, Freddie Hubbard og Grover Washington jr

Cobhams debutalbum «Spectrum» (1973), overrasket både Cobham og hans plateselskap da det lå som nummer én på Billboard Magazine jazzalbum-liste og på Top 200 Album-lista. Cobham er også kjent for sitt samarbeid med jazzlegenden Miles Davis, og bidro på flere av hans album, blant annet som perkusjonist på «Bitches Brew»-innspillingene.  

Den amerikanske jazzlegenden har med seg følgende besetning til Tromsø i 2018:
Emilio Garcia (gitar) Steve Hamilton (keyboards), Christian Galvez (bass) og Camelia Ben Naceur (keyboards).

Billy Cobham har en stor fanskare langt utover jazzmiljøet og vi ser fram til en fartsfylt konsert med en av verdens beste trommeslagere.

 

 

Vergeordning
18-års aldersgrense

De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.

 

Del på: 

18-års aldersgrense