Audun Trio

Tromsø Jazzklubb

Audun Trio

Verkstedet
200,-
Jazzklubbmedlem
150,-
8. november 20:00

 

Et vennskapelig og personlig møte med tre musikere er det du kan forvente på en konsert med Audun trio. Musikken tar utgangspunkt i Audun Barstein Johnsens komposisjoner og i trioens felles improvisasjoner. Musikerne utforsker rommet mellom det komponerte og det uutforskede landskapet. Enkle idéer danner utgangspunkt for musiseringa. Resultatet blir friskt og eget.

Disse unge musikerne har i det siste året markets seg med supre omtaler og anmeldelser i nasjonale og internasjonale tidskrifter; nå senest i vår i velrenommerte ”Down Beat”. Plata ”Rondane” vekker oppsikt i media.

Her er utdrag fra Fredrik Wandrups anmeldelse i Dagbladet: ”Plata ”Rondane” innledes med lounge-sjarmerende ”Present Joy” og etterfølges av pianotoner så lette og lyse at de kunne vært snøfnugg som stiger mot himmelsen i stedet for å falle. Midt oppi reiser låta ”Rondane” seg mot horisonten, som en ruvende, musikalsk bauta”.

Nettstedet All About jazz skriver: - ”this young trio sounds sharp and versatile enough to spin beautiful candy out of anything they tackle”.

 

Det er bare å hive seg i støvlan av gårde til Verkstedet for å få med seg denne trioen som er en utmerked  eksponent for ny norsk jazz.

 

Besetning: Audun Barstein Johnsen, piano; Håkon Norby Bjørgo, bass og Magnus Sefaniassen Eide, trommer.

Del på: