Espen Berg Trio

Tromsø Jazzklubb

Espen Berg Trio

Norsk trio med internasjonal suksess
Lillescenen
200,-
Jazzklubbmedlem
150,-
21. april 20:00

Espen Berg trio ble omtalt som «den største og viktigste musikalske oppdagelsen i første halvdel av 2016» av JAZZ JAPAN. I 2017 slapp trioen sitt andre album, «Bølge», på det japanske plateselskapet Blue Gleam.

Espens melodiske og rytmisk komplekse musikk både utfordrer, og blir utfordret av trioens dynamiske, spontane og temperamentsfulle samspill. Deres konsert på Trondheim Jazzfestival i 2016 ble erklært en «triumf» av britiske JAZZWISE, som videre skrev at «jazzen eksisterer på grunn av kvelder som denne».

 

I november var trioen på turnè i Japan med Silje Nergård som gjesteartist.

 

Espen Berg har turnert verden rundt med trioen ”Listen” og har jobbet med en rekke kjente nasjonale og internasjonale artister innen jazz og folkemusikk. Han mottok Norges største jazzpris, «JazZtipendiatet», på Moldejazz i 2016, og Espen Berg Trio ble utnevnt til offisielle NTNU Ambassadører samme år. Espen har tidligere vunnet flere internasjonale priser.

 

Poulsen er en bassist fra Torshavn, Færøyene. Han tok bachelor ved Jazzlinja NTNU i 2014, og virker nå som frilansmusiker i Oslo.

Albertsen jobber som frilansmusiker i København. Han er aktiv i de norske, svenske og danske jazzmiljøene, og jobber også innenfor en mengde sjangre utenfor jazzen.

 

Her har du sjansen til å lytte til en trio kjent for sitt dynamiske og sensitive spill.

 

Besetning: Espen Berg, piano; Bárður Reinert Poulsen, bass og Simon Albertsen, trommer.

 

Tromsø Jazzklubb i samarbeid med KulturHuset.

Del på: