UngSy

Foto: Opptakt, Sven Erik Knoff

UngSy

NORDLYSFESTIVALEN
Hovedscenen
195 ,-
Student
100.-
Barn under 15 år
50 ,-
1. februar 18:00

UngSy

 

I denne storstilte produksjonen, møter vi noen av regionens fremste unge talenter i samarbeid med musikere fra NOSO. Sammen skaper de stor orkestermusikk.

 

UngSy er et prosjektorkester bestående av elever og lærere fra kulturskolen i Tromsø,

amatørmusikere, studenter og strykerne i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester.

 

Hvert eneste år skapes uforglemmelige øyeblikk i salen når ungdom får ta del i denne store kunstneriske produksjonen på Hovedscenen i Kulturhuset.

 

På denne måten får ungdommene utfordret seg og ikke minst en uforglemmelig erfaring sammen med de dyktigste i landsdelen.

 

Årets dirigent er svenske Andreas Patrik Hansson (21), som studerer orkesterdirigering ved Norges musikkhøgskole i Oslo.

 

Han har studert orgel og dirigering fra en tidlig alder og regnes som et spesielt talent både som organist og som dirigent. Allerede som i en alder av 20 år har Hansson både blitt valgt ut til lanseringsprogrammet Opptakt for Norges nye dirigenter, og han har dessuten i flere år dirigert Göteborgs Symfoniker under finalekonsertene i Polstjärnepriset i Göteborg.

 

Hansson har kompetanse på et bredt spekter av repertoar fra barokk til samtid, og han

har en særskilt interesse for nordisk og sentraleuropeisk romantisk repertoar.

 

Del på: 

 

 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.