Nøtteknekkeren

Kulturskolen i Tromsø og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester presenterer

Nøtteknekkeren

Førjulsballett
Hovedscenen
325,-
Barn/Student
100,-
Honnør
270,-
7. desember 18:00
8. desember 14:00
9. desember 14:00

Velkommen til en eventyrlig førjulsballett fylt med vakker musikk og dans, en stor klype kjærlighet og en liten dose magi.

Det er duket for årets store førjulsballett!

I år er det den tradisjonsrike juleballetten Nøtteknekkeren som står på plakaten med musikk av Tsjajkovskij, spilt av symfoniorkesteret og dirigert av Øyvind Bjorå.

Det blir en fargerik og spennende forestilling med mange barn og unge fra Kulturskolen i Tromsø på scenen.

Den populære balletten handler om Clara og Fritz, alle eventyrene de opplever sammen med Nøtteknekkeren. Sammen slåss de mot selveste rottedronningen, og de reiser med snøfeen til sukkertøyfeens land for å finne det forsvunne sukkertøybarnet.

Det er julekveld, og Claras familie arranger juletrefest i gårdslåven. Juletreet er pyntet og den fine ballerinadukken er plassert på toppen av treet. Det blir en flott fest med mange gjester. Både fintfolk og arbeidsfolk er invitert. Tradisjonen tro kommer ”Nissen” på besøk med gaver til alle sammen. Marie får en Nøtteknekker i form av en soldat som hun blir veldig glad for. Misha blir sjalu, og forsøker å ødelegge nøtteknekkeren. Marie blir lei seg men får trøst av «nissen» som reparerer den. Festen tar slutt og alle må hjem til sengs. Marie tar nøtteknekkeren med seg og sovner fort, men hun våkner senere av en lyd…

Vi garanterer flotte danse- og musikkopplevelser – og en solid porsjon julestemning!

 

MEDVIRKENDE

Dirigent:

Øyvind Bjorå

Dansere:

Tromsø kulturskole

Orkester:

NOSO Symfoniorkester

PROGRAM

Tsjajkovskijs Nøtteknekkeren.

Del på: 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

 

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.