Lee Ritenour & Dave Grusin

Kulturhuset i Tromsø / Tromsø Jazzklubb presenterer

Lee Ritenour & Dave Grusin

Hovedscenen
590,-
Jazzklubbmedlem
490,-
9. mars 20:30
10. mars 20:00

Gitarvirtuos Lee Ritenour er mannen bak 1981-hiten «Is It You». Han er en internasjonalt anerkjent gitarist, studiomusiker, komponist og produsent med over 40 album bak seg. Han er en pionér innen moderne jazz og funk, og har høstet utallige priser i løpet av sin karriere, og nesten 20 Grammy-nominasjoner.


Dave Grusin – 83 år nå! – er en legendarisk komponist, arrangør og pianist. Grusin har skrevet musikk til en rekke filmer og tv-serier, og har vunnet Oscar og 12 Grammy-priser. Blant hans over 100 filmer kan nevnes «The Champ», «The Fabulous Baker Boys», «The Firm» – og seks av fjorten sanger for «The Graduate». Han ble nominert for beste originale sang for «It Might Be You» fra filmen «Tootsie», og fanfaren for filmstudioet TriStar Pictures er hans verk.

Med seg har de Melvin Lee Davis på bass og Wesley Ritenour på trommer.

 

Gitarclinic med Lee Ritenour

Hovedscenen 10. mars
Kl 16:00

Lee Ritenour er kjent for å ha svært interessante clinicer verden over. Med sin brede erfaring fra en rekke sjangre har han svært mye kunnskap å formidle til både gitarister og andre musikere som er interesserte.

Ha vil også be 3-5 gitarister delta som aktive deltakere på scenen: Han stiller som krav at man har et visst ferdighetsnivå som gitarist, og hvem som får delta må avgjøres ved loddtrekning blant de som har med instrument og ønsker å delta, men i utgangspunktet ser vi for oss en gitarstudent fra UiT konservatoriet, en gitarstudent fra musikklinja Kongsbakken vgs og en musiker fra byens profesjonelle/semiprofesjonelle musikkliv.  Hvis det blir tid til det, tar vi med en eller to gitarister til. Ta med gitar.

Dette er en mulighet til å høre en av verdens fremste og mest rennomerte gitarister forelese i Tromsø, og det anbefales på det sterkeste å få dette med seg.

Pris pr deltaker: 200,- Kjøp billett her

 

Del på: 

 

 

 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.