Good Ol' Boys

Good Ol' Boys

Arne Benoni og Ottar Big Hand
Hovedscenen
395,-
Gruppe minimum 10
350,-
27. oktober 19:30

De har holdt på så lenge vi kan huske - Arne Benoni og Ottar Big Hand!

Etterspurte og folkekjære i hele Skandinavia er de Suliskongen og Lofotsheriffen. De er Good Ol' Boys - trygge, hardføre, ramsalte karer med dype røtter i et dramatisk landskap av fjell og jord, hav og strie strømmer.

Begge har enorm respekt for de nådeløse omgivelsene hvor kystfolk til alle tider klorte seg fast, trossa iskald storm, frådende regn og og illsinte bølger, ofte med livet eller håpet som innsats.

De har kryssa hverandres veier, gått et par av de samme stiene - men aldri samtidig. Ikke før nå!

Fredag den 27. oktober spiller Good Ol' Boys på Hovedscenen i KulturHuset.

 

Arne Benoni er en av våre sterkeste tolkere av Jim Reeves' sanger. Til strålende kritikker turnerte han i 2014 med sin egen kabaret i forbindelse med 50-års-markeringen for Reeves' bortgang. Benoni har tidligere samarbeidet og opptrådt med verdensstjerner som Dottie West og Lynn Anderson. Han har til med stått på scenen i Nashville's legendariske Grand Ole Opry!

 

I 2015 feiret Ottar Big Hand 50 år som artist. Jubileet var på ingen måte et endelig mål, men en viktig og imponerende milepel i en lang karriere. Blant andre høydepunkter trekker Big Hand gjerne fram minnerike opptredener på Bluebird Café i Nashville, 2 Spellemannpriser og hederstitlene Æresslusk i Sulis og Ambassadør for Fauske kommune. Dessuten har den røslige nordlendingen gjort seg fortjent til Oslo kommunes kulturpris som han ble tildelt i 2014.

 

 

 

 

Del på: 

 

 

 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.