Come Shine med FMKN

Foto: Egil Hansen

Come Shine med FMKN

NORDLYSFESTIVALEN
Hovedscenen
395 ,-
Student
295 ,-
29. januar 20:00

Dette blir stort! Jazzbandet Come Shine spiller med Forsvarets musikk Nord-Norge på Hovedscenen på Kulturhuset under Nordlysfestivalen 2018.

Come Shine er fortsatt et av Norges mest populære jazzband i nyere tid. Alltid med samme besetning: pianist og arrangør Erlend Skomsvoll, vokalist Live Maria Roggen, bassist Sondre Meisfjord, og trommis Håkon Mjåset Johansen.

En tett samspilt kvartett som fornyer kjente låter med en dristighet og signatur som mange gjennom årene har falt for. Come Shine-konserter er dirrende, engasjerende og uforutsigbare, og evner å treffe publikum fra tenåringer til godt voksne jazzelskere, midt i magen.

Gjennom årene har Come Shine klart å fornye sitt repertoar og sound kontinuerlig. Oppskriften har hele tiden vært å finne personlige vrier på gamle pop- og jazzklassikere, men sjangerreferansene har videt seg ut, og det improviserte samspillet har blitt stadig mer lekent. Samarbeidsprosjekter med ensembler som KORK, Trondheim Jazzorkester, TrondheimSolistene, og med gjestesolister fra ulike sjangre har dessuten vitalisert og utfordret bandet

Når de nå gjør en konsert sammen med FMKN, bedre kjent som Divisjonsmusikken, kan vi ikke annet enn å glede oss.

 

 

Del på: 

Fri alder

 

 

 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.