Arktisk Filharmoni

Arktisk Filharmoni

Operagalla 2019
Hovedscenen
375.-
Honnør
335.-
Student
100.-
Barn under 18 år
100.-
5. januar 18:00
6. januar 19:00

Operagalla 2019

Også i år starter Arktisk Filharmoni (tidl. NOSO) året med en skikkelig fest. Operagallaen vår har blitt en tradisjon svært mange setter pris på, og hvilke solister vi har med oss på turné i Nord-Norge denne gangen.

Den norske sopranen Mari Eriksmoen er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo, Conservatoire national supérieur de musique et de danse i Paris og Operaakademiet i København. Hun debuterte i 2006 og har hatt engasjement i både Norden og på de store scenene i Europa, med opptredener både i radio og fjernsyn.

Også med er den meget etterspurte norske mezzosopranen Ingeborg Gillebo, som studerte ved Norges Musikkhøgskole og ved Operaakademiet i København, og gjorde sin debut på Det Kongelige Teater i København i 2010 som Margret in Wozzeck. Kort tid etter gjorde hun sin debut på Den Norske Opera som Cherubino i Figaros bryllup og har siden opptrådt ved en rekke ledende operahus og festivaler, som Metropolitan Opera i New York, Oper Zürich, Theater an der Wien, Theater Kiel, Festival d’Aix en Provence, Flanders Festival Antwerp og Drottningholms-festivalen i Stockholm.

Den amerikanske tenoren Eric Fennell reiser verden over og er en svært ettertraktet sanger. Han debuterte da han steppet inn som Rodolfo i Puccinis La Bohéme under Glimmerglass Opera Festival. Denne muligheten førte ham til The New York City Opera, hvor han sang i seks sesonger og gjorde 13 roller.

Mange opplever operagallen tidlig i januar som et musikalsk og sosialt høydepunkt for året, og denne kvelden får du høre klassikere fra kjente operaer. Dirigent blir Eivind Gullberg Jensen, en av få norske dirigenter med stor internasjonal karriere – og musikerne han dirigerer er som alltid under Operagalla fra Arktisk Filharmoni (tidl. NOSO).

Dirigent: Eivind Gullberg Jensen

Solister: Ingeborg Gillebo, Mari Eriksmoen og Eric Fennell

Symfoniorkester

Lørdag 5. januar kl. 18.00

Søndag 6. januar kl. 19.00

KulturHuset, Hovedscenen

Inngår i Arktisk Filharmonis abonnementsserier: Total / Mezzo /Ny og Nysgjerrig

Del på: 

 

 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

 

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.