fbpx Skip to content

Yuri Honing

Nordlysfestivalen

Yuri Honing er Nederlands virkelig store saksofonstjerne. Med sin tydelige signaturtone kommer han og hans kvartett til Nordlysfestivalen med sin melodiske jazz.

Med sin høyt anerkjente akustiske kvartett, kommer Nederlands mestselgende artist og tredoble nederlandske Grammy-vinner-saksofonist og komponist Yuri Honing til Tromsø. En konsert med Honing og bandet hans er alltid en begivenhet, hvor kvartetten er kjent for å nå et langt bredere publikum enn jazz vanligvis gjør. Dette på grunn av at bandet er kjente for å ikke bare spille egne låter, men også ta inn låter og elementer fra rock- og pop-verdenen. Tidligere han Honing blant annet covret både David Bowie og Radiohead.

Med hele 18 studioplater, er det ikke uten grunn at saksofonisten er en av Nederlands mest profilerte jazzmusikere. Sist med albumet Goldbrun i 2017, som fikk strålende tilbakemeldinger i internasjonal presse. I tillegg er det annonsert at Honing er klar med en ny fullengder nå til våren 2020.

Yuri Honing besøkte faktisk Tromsø sist i 2016 under vingene til Tromsø Jazzklubb, som denne konserten også er et samarbeid med.

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.

Scroll To Top Skip to content