Tromsø Storband – En nordnorsk stjerneaften

Nordlysfestivalen presenterer

Tromsø Storband inviterer tre fantastiske nordnorske sangere med seg på scenen til en kveld du sent vil glemme. Musikalstjernen Heidi Ruud Ellingsen, popstjerna Mimmi Tamba og rockestjerna Heidi Solheim er nemlig klare for å bergta publikum under nordlyset.

Det er ikke første gang Tromsø Storband står på programmet til Nordlysfestivalen. I fjor hadde de med seg Nils Landgren, året før Wenche Myhre, og det går fortsatt gjetord om Lisa Simone-konsertene i Tromsø.

I 2021 nøyer vi oss ikke med en stjerne, men hele tre fantastisk flotte sangere som skal synge sine egne favorittstorband-låter sammen med hele byens Tromsø Storband under ledelse av Fred Glesnes.

Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik er først og fremst kjent som musikalartist gjennom utallige forestillinger på store nasjonale scener. Hun har blant annet spilt i «Flashdance» på Chateau Neuf, «Så som i himmelen» på Oslo Nye teater og «Mary Poppins» på Folketeateret.

Mimmi Tamba er tromsøjente og kjent for sin pop- og teaterkarriere. I tillegg til å gi ut sprudlende god popmusikk har hun også vært aktiv i Oslos teaterliv de siste årene. Blant annet med «Tolvskillingsoperaen», «Lazarus» og «The Book of Mormon».

I tillegg kommer Heidi Solheim, som blir kveldens rocke-alibi. Hun er kjent som vokalist i bandet Pristine, som stadig turnerer både Europa og USA med sin krystallklare bluesrock. Hun er utdannet ved Musikkonservatoriet i Tromsø, og har i tillegg barnemusikkbandet Dinosaus på CVen.

Video embed code not specified.