Tom Roger Aadland Duo

"Fire sirklar og ein Kross" turne

TOM ROGER AADLAND er en av de mest kritikerroste artistene i landet de siste årene. Høsten 2023 slipper han sitt tiende album, og drar på turné.

 

Den nye plata har fått tittelen «Fire sirklar og ein kross», og inneholder flere låter som allerede har blitt publikumsfavoritter, bl.a. «Kan ikkje gi oss», «Du e den» og «September» (duett med Kine Nesheim). Aadland er kjent for sine sangtekster på nynorsk, men denne gangen har han skrevet på dialekt, nært og sterkt.

 

«Landets fremste Dylan-tolker leverer noen knallåter på egen hånd», skrev Aftenposten om hans forrige album «Motgift» (2021). Aadland har hatt en rekke låter i rotasjon på norsk radio, og mange har nok hørt sanger som «Alle dei i ei» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Han er også kjent som tekstforfatter for Hellbillies, Vamp og Marion Ravn. Bob Dylan-gjendiktningene hans har gjort suksess på Det Norske Teatret, og konserten vil også inneholde en dose Dylan på nynorsk.

 

Tom Roger Aadland er fremdeles på veien – og fremdeles på vei. Han er kjent som en energisk utøver med en spesiell evne til å formidle innholdet i en låt, og har rykte på seg for alltid å levere varene på scenen. Med seg på scenen har han gitaristen Kjetil Steensnæs (Bjørn Eidsvåg, Darling West), som også har produsert Aadlands nye album.

 

 

Praktisk informasjon

Dette arrangementet er alkoholfritt og har fri aldersgrense.

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.