Senjahopen

UTSOLGT!

Senjahopen kommer, her blir det ingen kjære mor!

Det kommer neppe som en overraskelse at Senjahopen legger turen innom Tromsø nå når de nettopp har gitt ut sitt femte album. Og for et album! Ikke siden den monumentale «Tåra, Pess og Blod» har de prestert en langspiller så mettet med kremlåter. Skiva med det kledelige navnet «Ingen Kjære Mor» er gjennomsyra av duften av øl, sommer og festival, med «En Hælvettes Gjeng» som en slags «pièce de résistance» midt i kalaset.  Vi hadde ikke blitt overrasket om denne ble nominert til Nordnorges nasjonalsang om Reiseradioen eller Nitimen skulle finne på å dra igang en sådan konkurranse. Men det finnes også et par nydelige ettertenksomme perler, og da er det umulig å ikke trekke fram nydelige «Drømmefanger», som kanskje er deres aller beste låt noensinne.

Tromsø og Senjahopen har siden bandets spede begynnelse hatt et tett forhold. De var tidlige ute med å spille på nachspielet til Buktafestivalen, og de har også spilt på selve festivalen ved et par anledninger. I tillegg har både gamle og nye Driv fått så ørene flagrer også utenfor festivalsesongen. Men den mest minneverdige visitten er kanskje den gangen Lars Lillo Stenberg fikk hjerteinfarkt og Senjahopen ble hastebooka til å fylle skoene til den legendariske hovedstadskvartetten. Man kan kanskje si at det var et trinn på både en og to divisjoner for en stivbeint og lurvete gjeng med eksilnordlendinger, men det er nok ikke å ta i for hardt å påstå at det ble en braksuksess med full allsang i sommersola i Telegrafbukta.

Så når de nå legger turen innom Kulturhuset for «at bjuda på» så er det ingen tvil om at skal du bare se én Senjahopenkonsert i ditt liv så er denne en brennhet kandidat.

Video embed code not specified.

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.