Seniorrevyen // Flammer i gamle glør

«Flammer i gamle glør». Tittelen på forestillingen gir et bilde på tilstanden til aktørene i revyen. Noen trodde kanskje at seniorerene skulle bli satt helt ut på grunn av Corona-en, men nei – de har bare tatt en pause. Nå er de full- vaksinerte og vitale som bare det!

I revyen tar de for seg noen hendelser fra samfunnslivet de siste årene, både hjemme og ute, og ser disse med seniorenes sans for ironisk sideblikk. Politikk er det umuliges kunst sies det. Seniorrevyen oversetter det som skjer omkring oss til et forståelig språk for folk flest – og det blir det både satire og humor av. Ellers må du leite godt for å finne en rød tråd i forestillingen. Her sparkes det sidelengs og oppover, men med et glimt i øyet.

Seniorrevyen har vist seg frem på Kulturhus-scenen hvert år siden 2015, med unntak av 2020 pga. Covid-19. Nå er vi tilbake med nye sprell og moro. Mens du venter, kan du treffe oss på Facebook Seniorrevyen i Tromsø.