Samtidspåpp! & Wako – dobbeltkonsert

Tromsø Jazzfestival
SAMTIDSPÅPP!
Samtidspåpp! Er det tiende albumet til Alpaca Ensemble og er et bestillingsverk av jazzmusiker og komponist Eirik Hegdal, som har invitert med seg jazzvokalist Thea Ellingsen Grant på prosjektet. Alpaca Ensemble har flere store prosjekter bak seg. Ensemblet er under kunstnerisk ledelse av pianist Else Bø, fiolinist Sigrid Elisabeth Stand og cellist Marianne Baudouin Lie. Deres kreativitet og høye ambisjoner har resultert i alt fra spellemannsnominert samtidsmusikkplate med Lene Grenagers musikk, David Bowie prosjekt og turneer med store navn som Anne Lise Berntsen, Tor Haugerud, Andreas Elvenes og Matt Burt.
WAKO
Fra fortroppen av den nye bølgen av nordisk jazz har vi Wako, en av de mest dynamiske og innovative gruppene på dagens jazzscene. Wako har tatt deres stadig utviklende musikalitet og kreativitet med rundt Europa og Japan, og gjengitt deres musikk live både som kvartett, sammen med strykerne i Oslo Strings, med saksofonbauta Tore Brunborg og trompetvirtuos Arve Henriksen. Musikkens omfang er alltid nøye justert til publikum, miljø og musikalsk materiale, hvilket betyr at konsertene ikke kun er superlative, men også unike opplevelser. Kort fortalt er Wako en av de mest imponerende unge livegruppene i dag.
Wako består av: Kjetil André Mulelid – piano, Martin Myhre Olsen – saksofoner, Bárður Reinert Poulsen – kontrabass og Simon Olderskog Albertsen – trommer

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.