ØyvindLAND

Tromsø Jazzklubb

ØyvindLAND er en gruppe som ble startet i 2017. Bandet har spilt rundt om i kongeriket – blant annet i Trondheim Jazzforum og Nasjonal Jazzscene i Oslo. I februar lanserte bandet sitt debutalbum og på releaseturnéen gleder  bandet seg til å presentere musikken for publikum i Tromsø.

ØyvindLAND byr på storslått jazzmusikk levert med et kreativt sinn og et bredt spekter av referanser og inspirasjoner. Dette er noen av Trondheims og jazzlinjas, mest lovende musiker-talenter, satt sammen i et 7-manns stort jazzensemble som leker seg gjennom Øyvind Mathisens original-komposisjoner. Her får du servert en heksegryte av groovy afro-musikk, cubanske riff, svingende 60-talls jazz og klassiske hekleverk med Ellington-referanser.

Med smittende selvtillit og stor selvfølgelighet leker de sju ambisiøse musikerne seg gjennom ganske kompliserte melodifraser og leverer lettspist, spennende og inspirerende jazz.

Velkommen til ØyvindLAND, en musikalsk eventyrverden der alt kan skje!

 

“Bandet ØyvindLAND er min komposisjonsmessige lekegrind, der jeg får satt musikken som dukker opp i hodet mitt til liv.”  Øyvind Mathisen

Besetning: Øyvind Mathisen, trompet; Cecilie Grundt, saxofoner; Erlend Kongstorp, saxofoner; Joakim Rainer Pedersen, piano; Christopher Cardas, gitar; Alexander Riris, bass og Martin Mellem, trommer

Billetter: 150,- for medlem/200,-  for ordinær. Billetter selges i døra eller gjennom www. hoopla.no
Det medfører en avgift ved kjøp av billetter via Hoopla, 220,- for medlem/170,- for ordinær.

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.