Nils Petter Molvær med Tromsø Storband

Nordlysfestivalen
Ta med en venn 2-for-1-tilbud! :)

Nils Petter Molvær med Tromsø Storband

Nordlysfestivalen og Tromsø Storband har i samarbeid lang tradisjon for å servere store musikalske opplevelser til publikum. Denne gang er intet unntak.

Tromsø Storband har gjestet Nordlysfestivalen en rekke ganger, og har spilt med blant andre Nils Landgren, Lisa Simone og Jon Faddis. Denne gangen har de invitert ingen ringere enn Nils Petter Molvær til å være solist. Nils Petter har fanget publikum over hele verden med musikken sin både som trompetist, komponist og produsent. Leder av Tromsø Storband, Fred Glesnes, sier det blir en glede for å dele scene med Molvær og gjøre hans musikk arrangert for storband. Det elektroniske, og Molværs trompetspill, blir vevet inn storbandsoundet og lager grunnlag for et særdeles spennende uttrykk.

Nils Petter Molvær er anerkjent i både inn- og utland, og er kjent for sin særegne sound og for å kombinere jazz og elektronisk musikk. Han har mottatt hele syv Spellemannspriser, hvorav fire som soloartist.

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.