Morten Nygård – Inspirasjonsformelen

Leadership CBM as

Inspirasjonsformelen – 9 nøkler til et rikere liv! 

Inspirerende helaften med Morten Nygård. I dette showforedraget gir Morten deg 9 nøkler til et rikere liv? Hvorfor dine relasjoner er så forskjellige fra deg og hvordan du bruker din livsenergi til å utvikle deg? Hans nye bok, «9 Livsenergier» pakkes ut denne kvelden, og kan kjøpes etter foredraget til redusert pris.

Morten har jobbet med flere tusen mennesker. Han praktiserer daglig det han lærer bort gjennom meditasjon og relasjons øvelser. Han er isbader, forfatter, foredragsholder, veileder og har en populær podcast om bevissthet. Han har mistet alt han eier to ganger i livet, uten at det har ødelagt nattesøvnen, og han har veiledet flere tusen i å bruke kroppen for å endre livet. Han har overnattet alene i Keops pyramiden, gått pilegrims turer rundt i verden både vinter og sommer med prester og munker, og han har sittet på en fjellhylle på Kunst i Natur i en uke uten mat.

Morten lover en oppløftende kveld hvor han lærer deg å sette kroppen i fokus for å leve et rikere liv. Foredraget er for deg som ønsker å bli mer oppmerksom og forstå hvordan din livsenergi påvirker dine mønster og handlinger. Kvelden varer fra 1800 – 2100, men det merker du ikke for tiden blir borte i alle de finne opplevelsene.

 

Praktisk informasjon

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.

Pressekontakt