Mio, min Mio

Riksteatret presenterer
Utsolgt!

Forestillingene Mio, min Mio er dessverre utsolgt. Våres gjesters helse vil alltid komme først, men om dagens smitteverntiltak for arrangementer blir endret vil vi kunne legge ut flere billetter.

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til «Årets beste barneforestilling», Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med å sikre deg billett.

For å gjøre teateropplevelsen trygg, selges billetter til «Mio, mio Mio» på følgende måte:

• Du kan kun kjøpe billetter til din husstand eller personer som kan sitte tett sammen.
  • I én sitterute i salen kan det sitte fra 2-3 personer (maks to voksne og ingen enkeltbilletter)
  • Dersom dere er en familie på 4 eller flere, må billettkjøp gjøres i flere transaksjoner. I et eksempel med 4 personer, må det gjøres 2 kjøp av 2 billetter.

«En fantastisk opplevelse»
Romsdals Budstikke (6)

«Magiske, mytiske Mio»
Sunnmørsposten (5)

«Det er ikke få voksne som har kommet hulkende ut fra denne sterke barneforestillingen.»
Hedda-juryens begrunnelse

På scenen
Maja Evenshaug Christiansen, Iver Innset og Dagfinn Tutturen

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Astrid Lindgren. I Hilde Brinchmanns dramatiseringForlag: Nordiska A.p.S – København

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 17. okt 2020

Turnépremiere: Vadsø 21. okt 2020

Produsert av Teatret Vårt i samarbeid med Nordland Teater. Produsert for turné av Riksteatret.

Billetter i salg fra 15.juni.
Riksteatrets omtale: www.riksteatret.no/mio-min-mio