Mens vi venter på no’ godt – med Linn Skåber og Ine Jansen

Nationaltheatret & All Things Live
Student 480,-

Nationaltheatret og All Things Live presenterer stolt:

«MENS VI VENTER PÅ NO´ GODT»

Med Linn Skåber og Ine Jansen
Regi: Catrine Telle

 

En nyskrevet eksistensiell komedie med Linn Skåber og Ine Jansen.

 

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker «Mens vi venter på Godot», men Ine var mer usikker: To menn med bowlerhatter som venter på noe som ikke kommer, liksom? De gikk til teatersjefens kontor. Så viser det seg at kvinner rett og slett ikke kan spille «Mens vi venter på Godot». Det har Samuel Beckett bestemt.

Hvorfor? Har ikke kvinner eksistensielle kriser? Eller dødsangst? Kan ikke også kvinner kjenne på følelsen av å være på et slags venteværelse, før livet virkelig begynner? Opplever de ikke absurdismen i dagliglivet?

Eller er det noe med prostata?

 

En av gutta i «Mens vi venter på Godot» driver og tisser hele tiden. Men det kunne Linn og Ine fiksa med litt blærekatarr.

Så Linn skrev et nytt stykke. Om to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at det kanskje ikke varer evig. Det er noe med ungene som nesten har flyttet hjemmefra og ikke ringer. Og så handler det om religion, hund, feminisme, mobildekning – og litt om politisk ukorrekthet.

 

Catrine Telle setter det hele i scene. Emilie Christensen og Ingeborg Mohn i bandet No. 4 har komponert musikken. «Mens vi venter på no’ godt» er en fortelling om livet som raser av gårde, om tiden som kan være lang og kort og om alt som forandrer seg, til og med Bristol.

 

«En lekende teaterstund klonet med den fornøyelige kunsten å holde kjedsomheten på en armlengdes avstand. »

Dagsavisen

Praktisk informasjon

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.