Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes – Ringe inn, viser på veien

Skyskraper Artist AS
BEGGE KONSERTER ER UTSOLGT!

«RINGE INN» – viser på veien

Juleturné med Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet i 2022

Julen 2022 drar Lars og Maria på veien igjen sammen og for første gang på juleturné! «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen 12. november 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste.

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger du blant annet kan finne på det nyslupne julealbumet.

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser.

Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til jesusbarnet i et parkeringshus.

Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer I klokker».

Booking:

Skyskraper Artist AS / gunnar@skyskraperartist.no / 906 24 850

Pressekontakt:
Elise Steffensen / Sesong1 / elise@sesong1.no / 930 88 908

Management:
Heartbeat AS / pernille@heartbeatmanagement.com  / 907 42 044

Følg ellers med på artistenes sider:

www.larsbremnes.no

www.mariahaukaasmittet.no

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.