Kim Rysstad, Nils Petter Molvær og Tord Gustavsen

Arve Henriksen får dessverre ikke mulighet til å komme, men vi får en aldri så liten supervikar i selveste Nils Petter Molvær!

Hver for seg borger disse musikerne for både bunnsolidkvalitet og uvanlig stor publikumsappell. Dette er tre musikere fra øverste hylle, som evner å nå inn til sinelyttere, og de gjør noe med alle oss som har gleden av å få hørt musikken de skaper. Kim André Rysstad er en av landets fremste folkesangere, og ble allemannseie da han tok en andreplass i Stjernekamp. Han har i senere år turnert flittig og gitt ut flere kritikerroste plater, blant annet sammen med London Philharmonic Orchestra.

Initiativet til dette nye prosjektet kommer fra pianist Tord Gustavsen–en av våre aller fremste og mest populære jazzmusikere. Han har samarbeidet med en rekke vokalister, deriblant Solveig Slettahjellog Silje Nergaard, men er aller mest kjent for sine trioplater på det tyske prestisjeselskapet ECM. Da han slapp albumet The Ground i 2005 gikk det rett innpå første plass på VG-lista–som første instrumentaljazzalbum i historien. Siden har han turnert jorden rundt med sin lavmælte og stemningsmettede musikk, og funnet frem til et stadig større og mer trofast publikum.

Arve Henriksen er trompetisten med den unike tonen og en enorm tilstedeværelse i alt han foretar seg, enten det er i improvisasjonsbandet Supersilent, i samarbeid med David Sylvian og John Paul Jones fra Led Zeppelin, eller på sine egne kritikerroste soloplater. Her garanterer vi en svært stemningsfull og intens konsert, supplert med det ypperste av lyd og lys.

Besetning:
Kim Rysstad – Vokal.
Nils Petter Molvær – Trompet og elektronikk.
Tord Gustavsen – Flygel og elektronikk.

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.