Ishavsbyen Storband – Vårkonsert

Ishavsbyen Storband

Kom Mai du skjønne!

Våren er her og med den dukker de mest hardføre blomstene opp. Og en slik blomst er swingende storbandmusikk fylt av de heftigste toner fra et veltrimmet orkester. Og enda bedre blir det når det i tillegg balanserer en fulltonende bassanger med både sjarm og musikalsk “trøkk” på storbandets brede skuldre.

Ishavsbyen Storband satser denne våren på et møte med noe av det mest typiske av forrige århundres musikk skapt for dette musikalske formatet, nemlig “Basie – style-swing” og låter fra Frank Sinatras “songbook”. Dette er intenst swingende eller sødmefylt innsmigrende og følelsesladd jazz som har gått rett i hjertet eller i dansefoten til generasjoner av musikkelskere både her på berget, men ikke minst i jazzens hjemland Amerika.

Ishavsbyen Storband og vokalist Thomas Blikfeldt vil ta publikum med på en reise i en musikksjanger som ikke går ut på dato og som fortsatt dyrkes over store deler av verden. Vi inviterer derfor publikum i Tromsø (Forum KulturHuset 27. April) og  Kulturhuset Finnsnes (4. Mai) til å nyte vårens tøffeste (og vakreste) musikalske blomster sammen med oss.

 

Praktisk informasjon

Dette arrangementet er alkoholfritt og har fri aldersgrense.