Ishavsbyen Storband – Swingende Jul

Ishavsbyen Storband

Våren 2006 kom en del av Tromsø’s jazzveteraner sammen og dannet Storbandet 60+. Bakgrunnen var at denne gjengen hadde lyst til å spille lødig jazz, men ikke fant noen arenaer som passet. Da starter vi like godt vårt eget orkester, tenkte initiativtakerne Svein Dahl og Ole Kristian Brose, for å nevne to av dem. Dessverre er begge gått bort, men ideen viste seg levedyktig, og i 2021 kan altså dette storbandet feire sitt 15-års jubileum. Bandet skiftet for øvrig navn i 2019 til Ishavsbyen Storband.

Det ble imidlertid umulig å markere jubileet tidligere i år på grunn av den hersens baselusken Covid 19. Så å si alle planene orkesteret har hatt helt fra våren 2020 har blitt lagt til side eller utsatt. Det ble også vår tradisjonelle julekonsert i 2020. Men nå er bandet tilbake med swingende rytmer, veltrimmede blåserekker og stødig komp, og ikke minst dyktige vokalister som vil krydre programmet. Dette vil selvsagt by på kjente juleschlägere, men også andre muntre toner fra orkesterets rikholdige repertoar som stadig utvides med nye og tidsriktige jazzlåter.

Konserten arrangeres som vanlig i KulturHusets foajé. Der er det sitteplasser til alle som løser billett slik at vi kan overholde de strenge kravene til smitteforebyggende tiltak.

Tidspunktet er uansett lørdag 18. desember klokken 13.00 og billetten koster kr. 150,-. Et skikkelig røverkjøp altså!

Praktisk informasjon