HvilePuls -A Pink Floyd Show

Nå har du sjansen til å oppleve Nord-Norges eget Pink Floyd-tribute band, HvilePuls – A Pink Floyd Show. Med godt besøkte konserter i Tromsø, Alta og Finnsnes de siste 3 årene, er det endelig mulig å se dem på Kulturhuset i Tromsø, lørdag 13 april 2024.

Med live-sounden fra de legendariske PULSE konsertene, lover bandet en storslått aften, kun en minneverdig Pink Floyd konsert verdig.

Publikum vil få oppleve den ikoniske musikken til Pink Floyd spilt av dyktige musikere med stor lidenskap for Pink Floyd. Bandet lover et spektakulært lys- og filmshow med storslåtte framføringer av tidløse låter fra PF mangfoldige katalog.

Bandets består av Jørn Bendiksen (vokal/gitarer), Martin Monsen (synth/gitar/vokal), Magnus Mortensen (bass/gitar/vokal), Stian Strømmesen (trommer/effekter), Bård Monsen (piano/synth/orgel), Elisabeth Lyng (vokal), Sophie Coupe (vokal) og Jonas Eskeland (saksofon)

Velkommen til et magisk og spektakulært Pink Floyd show, håper vi sees!