Frida Ånnevik

Viseklubben Spelt presenterer

Det er bare ett år siden Frida Ånnevik opptrådte hos Spelt første gang, og i november 2020 kommer hun tilbake, da med fullt band.
Hun er aktuell med sin deltakelse i «Hver gang vi møtes» nå på nyåret på TV2 åtte lørdager på rad, der musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen m.flere blir hedret. I år feirer også Frida sine første 10 år som artist, tekstforfatter og låtskriver, og i februar legger hun ut på ny turnérunde i vårt langstrakte land! Med seg har hun sine fantastiske musikere Andreas Løwe på tangenter, og Haldor Røyne på gitar, og sammen snurrer de deg inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger, og noen henimot dansbare beats!

13.september ga Frida ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet høstet et lass med femmere og fikk listeplass på NRK P3 og NRK P1! Kanskje har du hørt både «Tenkt meg om» (Astrid S) og «Henger sammen» (Alicia Keys) på radio i høst. «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. Hvem har vel ikke hørt hennes fantastiske tolkning av Janis Ians «At Seventeen» i norsk språkdrakt. Med denne utgivelsen har Frida nok en gang befestet sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere.

«Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det til å høres ut som et helt eget, personlig album» – Dagsavisen

Hvis det er én konsert du bør få med deg, du som liker norske tekster og fascinerende sceneutstråling, så er det denne!

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.