fbpx Skip to content

Eyolf Dale Wolf Valley

Nordlysfestivalen

Pianist og komponist, Eyolf Dale, er klar for å begeistre Nordlysfestivalens publikum med sitt band Eyolf Dale Wolf Valley.

Mange kjenner jazz-musikeren Eyolf Dale gjennom både hans soloarbeid og hans mange samarbeid og bandprosjekter, som for eksempel Albatrosh, Daniel Herskedal, Hayden Powell Trio og Trondheim Jazz Orchestra. Til Nordlysfestivalen kommer oktetten Wolf Valley med den meget talentfulle Dale i spissen. Artisten er stadig aktiv på den europeiske jazz-scenen og har vært en høyaktuell plateartist siden hans solodebut i 2011. Dale er faktisk å regne som en av de ledende pianistene av hans generasjon. I 2018 slapp oktetten albumet «Return to Mind», som følger opp suksessen fra albumet «Wolf Valley» i 2016.

Under Nordlysfestivalen blir Eyolf Dale Wolf Valley å spille både musikk fra begge platene, og kanskje får vi også en smakebit på hva som er i vente på neste album.

Eyolf Dales Wolf Valley blir ofte kalt “komponistens band”, hvor man kan beskrive dem som et lite storband, med tempoet og fleksibiliteten til en kvartett. Med musikere fra øverste hylle er dette en konsert man bare ikke kan gå glipp av.

Eyolf Dale, piano

Hayden Powell, trompet

Adrian Løseth Waade, fiolin

Per Zanussi, bass

André Roligheten, saksofon og klarinett

Kristoffer Kompen, trombone

Rob Waring, vibrafon

Audun Kleive, trommer

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.

Scroll To Top Skip to content