fbpx

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Ekstraforestilling ons 4.sep kl 16.15 i salg nå

Nå kommer Klatremus og alle vennene hans hit!

Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med. Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus!

Så bli med du også, og så kan vi kanskje feire Bamsens fødselsdag sammen til slutt?
Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere
Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon.

Forestillingen varer i ca 1t. og 45 min. inkl. pause.

Om Victoria Productions:

Victoria Productions AS, har siden starten i 2001 utviklet seg til å bli Norges største private turnèteater. Fra Nordkapp til Lindesnes, eller mer presist, Farsund til Kirkenes, har vi besøkt 175 forskjellige spillesteder. Av disse er det ca 100 faste steder som får besøk èn til tre ganger i året.

«Dyrene i Hakkebakkeskogen» har vi spilt for over 50000 begeistrede barn, siden høsten 2015. Det er planlagt en stor Norgesturnè vår/høst 2019.

Våre tidligere produksjoner omfatter bl.a. ”Vinter i Mummidalen” og ”Jul i Mummidalen”. To forestillinger som ble sett av ca.150.000 små og store Mummi-fans! I tillegg til Mummitrollet har Victoria Productions presentert forestillingene: «Pinocchio» av Carlo Collodi ,»De Bittesmå Dustene» av Roald Dahl. ”Karlsson på Taket”, og ”Pippi ” av Astrid Lindgren, samt 30-års jubileumsforestillingen ”Hurra for Albert Åberg”. I 2007 skapte selskapet en splitter ny oppsetning av Rudyard Kiplings ”Jungelboken” og i 2013 turnerte vi med verdens første teaterversjon av «Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans» som ikke var dukketeater. Vår versjon av «Pippi feirer jul» spilte for fulle hus på Chat Noir i Oslo høsten 2014.

I 2020 kommer vår største oppsetning noensinne: «Folk og røvere i Kardemomme By». Her skal vi samarbeide med lokale amatører og barneteatre. Og scenografien vil være laget fra Thorbjørn Egners originale scenetegninger.

For de voksne har vi produsert Broadwaysuksessen «Naked Boys Singing» , «Rocky – The Big Payback» av Martin Kellerman. I 2017 turnerte vi landet rundt med Bjørn Sundquist og hans kritikerroste one-man show «Et Hælvettes Liv».

Praktisk informasjon

Skip to content