Christel Alsos – I den kalde vinter 2022

United Stage Norway presenterer
Få billetter igjen!

I DEN KALDE VINTER 2022

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ni årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.

“For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner”.

I 2013 slapp Christel Alsos utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter» i 2013.  En varm, inderlig og vakker juleplate.

Albumet fikk ett nytt tilskudd i 2017 med den egenskrevne låten, ‘Desember’. Hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den unge kvinnen bak den store stemmen fra nord.

I 2022 er det hele 16 byer som får besøk av Christel Alsos.

Med seg på scenen har hun slagverker Andreas Bye, gitarist Marius Graff, Jo Berger Myhre som bassist, fiolinist Lise Voldsdal Sørensen og pianist Andreas Löwe

Lørdag 26.11: Stjørdal, Kimen kulturhus
Søndag 27.11: Namsos, Namsos kulturhus
Tirsdag 29.11: Oslo, Oslo Konserthus
Fredag 02.12: Bergen, Forum Scene
Lørdag 03.12: Narvik, Narvik Kulturhus
Søndag 04.12: Hamar, Hamar Kulturhus
Tirsdag 06.12: Drammen, Drammens Teater
Onsdag 07.12: Jessheim, Ullensaker Kulturhus
Torsdag 08.12: Larvik, Bølgen Kulturhus
Lørdag 10.12: Kristiansand, Kilden teater og konserthus
Søndag 11.12: Stavanger, Stavanger Konserthus
Mandag 12.12: Trondheim, Olavshallen
Onsdag 14.12: Moss, Moss Kulturhus – Parkteatret
Torsdag 15.12: Ålesund, Parken Kulturhus
Lørdag 17.12: Bodø, Stormen Konserthus
Søndag 18.12: Tromsø, Tromsø Kulturhus

VELKOMMEN!

Facebook // Instagram

United Stage v/ Gry-Vibeke Lundby Arntzen: gry@unitedstage.no / 920 87 022
Sony Music v/ Elisabeth Riksen: elisabeth.riksen@sonymusic.com / 920 12 160
Circle Management v/ Cecilie Torp-Holte: cecilie@circlemanagement.no / 957 05 245

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.