Bodø Rhythm Group med Marit Sandvik og Jørn Øien

Tromsø Jazzklubb presenterer

For første gang i historien kommer Bodø Rhythm Group til Tromsø! Supertrioen har invitert med seg ingen ringere enn Marit Sandvik og Jørn Øien på tur i høstmørket.

Bodø Rhythm Group er et rytmisk ensemble med tre svært eminente jazzmusikere av internasjonalt kaliber. Stormen Bibliotek i Bodø er så privilegert å ha ensemblet som sine ansatte. Med en samlet merittliste som inkluderer samarbeid med store lokale og internasjonale stjerner som Frode Fjellheim, Bugge Wesseltoft, John Surman, Unni Wilhelmsen, Nora Brockstedt, Kenny Wheeler, Jan Gunnar Hoff, Bjørn Alterhaug, Soetkin Baptist og Terje Nilsen for å nevne noen få.

Marit Sandvik er landsdelens ubestridte jazzdronning. I bagasjen har hun et utall av prestisjetunge utgivelser og prosjekter. Både i eget navn og i samarbeid med nasjonale og internasjonale stjerner. Hun har blant annet ledet prosjekter med brasiliansk og italiensk jazzelite og turnert i deres hjemland, og aldri vært redd for å utforske ulike sjangere.

Jørn Øien er en av landets store jazzpianister – kjent fra en rekke plateutgivelser og prosjekter. Han har gjort seg bemerket i samarbeid med blant andre Thorgeir Stubø, Kjersti Stubø, Ernst-Wiggo Sandbakk, John Pål Inderberg, Tore Brunborg, Knut Værnes, Kjell Karlsen, Terje Gewelt, Roger Johansen, Paal Nilssen-Love, Per Zanussi og Torstein Lofthus, Beady Belle og Marit Sandvik. Med Marit ga han i 1995, ut CD´en «Song, Fall Soft» med bandet Jazz i Nord, og denne konserten blir deres første samarbeid siden da.

Dette er jazzmusikk fra øverste hylle med svært meriterte solister og en jazztrio du burde stifte bedre kjennskap med. Vel møtt!

 

Besetning:
Marit Sandvik – vokal
Jørn Øien – Piano
Martin Högberg – gitar
Christo Stangness – bass
Finn Sletten – slagverk

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.

Pressekontakt