Barnekonsert: Hva kommer nå?

Tromsø Jazzklubb

Denne ettermiddagen skal vi møte noe morsomt, vakkert, skummelt, pinlig og herlig på Lillescenen. For se her hva anmelder Tori Skrede har skrevet om forestillinga ”Hva kommer nå?”:

«Jeg har overvært en god del musikk- og teaterforestillinger for barn i mitt liv, med og uten barn ved min side. Imidlertid har jeg aldri opplevd noe så morsomt, håndverksmessig solid, engasjerende og vellykket som dette (…) nettopp at de drar samarbeidet med barna så langt som gjør denne forestillingen så utsøkt».

Denne forestillinga har siden 2010 gjestet mange ulike scener, festivaler og klubber over hele landet. Resultatet har alltid vært fantastiske øyeblikk i tett samspill med publikum.

Vi skal oppleve improvisert fortelleri ved Frode Eggen i samspill med publikum. Her er fabelaktige lydbilder kombinert med Eldbjørg Raknes sine barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen. Og de er beregnet på barn i alle aldre!

I denne forestillinga kan DU være med å bestemme hva som skal skje! Han Frode vil fortelle, spørre og veive med armer og bein, og ho Eldbjørg vil synge, hoppe og lage lyder.

Store og små bør glede og fryde seg!

 

Besetning: Eldbjørg Raknes, vokal/elektronikk;  Frode Eggen, snakk/tullball; Håvard Aufles, keyboard/ spillopper  og Tor Breivik, lyd.

Billetter: 50,- for barn/200,-  for voksne. Billetter selges i døra eller gjennom www. hoopla.no
Det medfører en avgift ved kjøp av billetter via Hoopla, 57,- for barn/220,- for voksene.

Praktisk informasjon