Arktisk Filharmoni: Eventyret om Beethoven

Beethoven for barn!

Husker du Baron von Rosenstjert og Minken Fosheims serie «Eventyret om…»? Her er Eventyret om Beethoven – med Rosenstjert og Isa Katharina Gericke sammen med Arktisk Filharmonis musikere.

Gericke steppet inn da forestillingen Eventyret om Telemann, i Minken Fosheims sykdomsfravær, skulle vises under Oslo Internasjonale Kirkefestival i 2018, og som mange husker gikk Fosheim bort senere samme år.

Nå kommer hun for å gjøre Eventyret om Beethoven, basert på Minken Fosheims bok med samme navn. Med seg har hun dukkespiller Helene Byhring, som har mer enn 20 års erfaring med barn og teater, og underviser ved Minken Fosheims Barneteater. Hun har også vært

dukkespiller ved Riksteatret og er her nå – som hun var det med Minken Fosheim – med marionettedukken Baron von Rosenstjert.

I Beethoven-året har vi i Arktisk Filharmoni inngått et fint samarbeid med Isa Katharina Gericke og Helene Byhring, og sammen har vi utviklet forestillingen Eventyret om Beethoven.

Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.