Arctic Opera Festival – La Traviata

Arctic Opera Festival

La Traviata
Hovedforestillingen under årets Arctic Opera Festival er Verdis mesterverk, La Traviata. Operaen er en av verdens mest viste, og det er ikke uten grunn. Operaen forteller historien til kurtisanen Violetta som lever i en verden preget av konkurranse, makt og penger. Hun drømmer derimot om frihet og lykke, og når hun møter poeten Alfredo tror hun endelig at det er mulig.

Historien er hentet fra Alexander Dumas roman Kameliadamen som er basert på hans eget liv og hans forhold til kurtisanen Marie Duplessis. Denne historien har ikke bare inspirert operaen La Traviata, men også filmer som Pretty Woman.

I vår oppsetning er vi så heldig å få med oss dyktige musikere som solister og i kor og orkester. Dette blir en forestilling verdt å få med seg, og en fantastisk slutt på årets festival.

Violetta – Ingegjerd Bagøien Moe
Alfredo – Ola Marius Ryan
Giogrio – Trond Halstein Moe
Flora/Annina – Anne-Berit Buvik