Andrea Rydin

Tromsø Jazzklubb presenterer

Andrea Rydin har forlengst begeistret et internasjonalt publikum med sin klokkeklare stemme, historiefortellende låter og sin tilstedeværelse i møte med publikum. Nå tar hun turen til Nord-Norge med sine beste låter og et knippe utmerkede musikanter.

Andrea Rydin begynte tidlig å skrive musikk og debuterte med egen kvintett og plata «Andrea Kvintett» allerede i 2012. Siden den gang har hun rendyrket sitt kunstneriske utrykk som soloartist og låtskriver med base i Berlin og Oslo. I 2017 kom den nedstrippede live-plata «Heart of gold» som ble spilt inn på kun et take med publikum i studio. Her trakterer Andrea Rydin flygel, autoharpe og sang i samspill med den østeriske cellisten Moritz Ebert.

Andrea Rydin har spilt konserter i Norge og utlandet. Noen ganger alene og andre ganger med band på jazzfestivaler i Norge og klubber i Tyskland. I 2018 tok hun turen til Varangerfestivalen og begeistret dermed også ett nytt publikum i nord. Det siste året har Andrea Rydin jobbet med nytt materiale i samarbeid med produsent og pianist Øystein Skar(Highasakite).

Denne gruppa er på turné i landsdelen i regi av Nordnorsk Jazzsenter.

Besetning:
Andrea Rydin – sang, piano og autoharpe
Øystein Skar – tangenter
David Aleksander Sjølie – gitar
Marius Simonsen – trommer

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.