Anders Jektvik

United Stage Norway

Endelig legger Anders Jektvik ut på ny turné og denne gangen tar han med seg trioen sin. Det er dermed duket for en helaften med en av Norges fremste formidlere og liveartister.

Våren 2020 skulle blitt Anders Jektvik sin store vår, med soloturné over hele Sør- og Østlandet. Dette skulle toppes med en fin festivalsommer med bandet. Men lite visste man da at en pandemi skulle slå ned.

Vi fikk gjort elleve konserter i vår. Husker jeg spøkte under konsertene med, at som humlen samler pollen, har lydmannen og jeg turnert fra by til by, øst til vest og samlet korona. Men jeg forsto alvoret i situasjonen da resten av konsertene ble avlyst.

Jektvik ønsket å være tilstede for de som hadde gledet seg til å gå på konsert, og arrangerte en livestream fra sitt studio i Trondheim. Den fikk over 100.000 seere, som også er med å bekrefte publikums begeistring for Jektvik.

Anders Jektvik har turnert siden han var liten gutt, i klasserom, og på kulturmønstringer. Senere som trubadur, og sammen med sin far og bandet «Tefeilles», og etterhvert med eget repertoar og band. Derfor tåler titlene som en av de mest erfarne liveartistene i sin generasjon.

Siden han platedebuterte i 2013 har Anders Jektvik vært Midt-Norges viktigste stemme i den nye norske artistfaunaen, som har resultert i tung radiorotasjon og flere TV-opptredener. Musikalsk hører man inspirasjonen fra norske tradisjonelle overtoner, samtidig med en fascinasjon for amerikansk folkemusikk.

Praktisk informasjon

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år.

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten
eller forestillingen. Verge kan ha ansvarfor inntil to personer under 18 år.