“An American Holiday” – Juleturné med Adam Douglas

Heartbeat Management & United Stage Norway
Special Guest: Tora!

Folkekjære Adam Douglas ønsker for femte år på rad velkommen til publikumssuksessen «An American Holiday». Hver kveld tar Adam og hans strålende band publikum med inn i stemningsfulle rom – der de fremfører både egenskrevne vinter og julesanger, i tillegg til å gi gjøre juleklassikere til sine.

«An American Holiday» er blitt til som et resultat av en drøm Adam lenge hadde om å la det norske publikum få ta del i amerikansk julemusikk tradisjon og det som er hans jul. Årets turnegjest er også i år TORA, gitarheltinne, låtskriver og vokalist.

Turneen starter 25.november i Fosnavåg kulturhus og er innom blant annet Molde, Haugesund, Bergen, Moss, Oslo  og flere byer – før den avsluttes med to konserter i Ålesund. Full turnéliste på www.adam-douglas.com

Med Adams egne ord:

«Det blir fantastisk å endelig komme ut og spille for fulle hus igjen. Endelig kommer jula der vi kan være sammen igjen og feire med de vi er glade i, slik vi pleier. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av denne viktige førjulstradisjonen.», forteller Adam.

Mer informasjon om Adam & Tora finner du her:

www.adam-douglas.com

www.thisistora.com

For intervjuer m.m. ta kontakt med:

Heartbeat AS: www.heartbeatmanagement.com

Sunniva B. Strypet: Sunniva@heartbeatmanagement.com // tlf. 901 12807

Pernille Torp-Holte: Pernille@hearbeatmanagement.com // tlf.  907 42044

Om du har behov for teleslynger har vi dette til utlån, henvend deg til i resepsjon.