RAVN

RAVN

Vårscenefest
Verkstedet
29. april 13:00

En historie som jeg husker den
av Grete Sneltvedt og Silvana Barbarini (SE/IT)

RAVN forteller historier om livet og om døden – fundamentale spørsmål om menneskets eksistens, spørsmål som opptar barn og ungdom, så vel som voksne, som hjelper oss å bedre forstå hva som skjer inni og utenfor oss, og som hjelper oss å hanskes både med hverdagen og med ekstraordinære hendelser.

Gjennom en rekke narrativer forteller Grete Sneltvedt og Silvana Barbarini en ny og helhetlig fortelling om livet, om betydningen av vennskap, om tiden som går og om transformasjoner. Vi får blant annet møte en jente som forsvinner inn i en vegg, en And som får leke med Døden, en gammel mann som har mistet øyet sitt, og mye, mye mer.

Forestillingen er egnet for barn mellom 6 og 12 år, varer 45 minutter og fremføres på norsk.

Barnebøkene Oldefars øye (2007) av Tone Kjærnli, Snill (2002) av Gro Dahle og And, Døden og tulipanen (2007) av Wolf Erlbruch danner grunnlaget for forestillingen.

På scenen: Grete Sneltvedt & Silvana Barbarini. RAVN er skapt av skuespiller Grete Sneltvedt, visuell kunstner EvaMaria Mansnerus, dramaturg Hector Eguia, koreograf Silvana Barbarini og lysdesigner Marco Guidi. Produsert av LumparLab Theatre Association

Del på: