PÅL RIISE

PÅL RIISE

Still going wrong!!
Verkstedet
300 ,-
22. september 20:00

Moromannen Pål Riise har i de senere år, virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke.

Pål Riise gir deg nord-norsk humor på sitt aller beste. Den er tydelig, den er krydret og direkte, og ikke minst: Den er fullstendig latterlig!

Hans siste helaftens forestilling MIDTLIVSRIISE er allerede sett av flere tusen, og som ett av mange høydepunkter må nok et utsolgt Edderkoppen Teater i Oslo trekkes fram. 

Nå er Pål Riise klar med sin nye helaftens forestilling ”STILL GOING WRONG” Og som tittelen indikerer følger moromannen fra Finnmark fortsatt sin egen suksessoppskrift for å bringe fram nye lattertårer og magesmerter hos publikum.

Pål leverer som vanlig et sammensurium med alt fra sang og musikk, konspirasjonsteorier, samfunnskritiske betraktninger, personlige utleveringer, til mer tradisjonell stand-up komikk. Han gir deg med andre ord full pakke.

Pål irriterer seg over ting du aldri kunne forutse, og han gir deg løsninger på problemer du ikke engang visste at du hadde. Alt med en herlig snert, og ikke minst en solid dose selvironi.

 

Stort sett vet man heldigvis hva man får, dersom man går på et Pål Riise show. Det aller meste faktisk!

Del på: 

 

Aldersgrense: 18 år